Rasilaisen Hapankaali Oy
Aitoa ruokaa ylpeydellä
Porkkanainen salaatti
Ainesosat:    Hapankaali (valkokaali, porkkana, merisuola), valkokaali, porkkana 18%, purjo, kurpitsasalaatti, [(kurpitsa, sokeri, vesi, etikka, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromit (valkopippuri, neilikka, tilli)], persilja, rypsiöljy, valkoviinietikka, sokeri.  Pakkauskoko:    300 g

Raikas ja maukas Porkkanainen salaatti on kevyt, terveellinen ja nopea lisuke tai välipala. Porkkanainen on makoisa esimerkki hapankaalin muunneltavuudesta ja mahdollisuuksista salaateissa. Vaihtoehto majoneesipohjaisille salaateille. Ei teollista makua vaan raikas ja helppo kasvistuote kodin ruokapöytään. Säilytyslämpötila +2-+6°C.

Saatavuudessa tällä hetkellä                    K-Citymarket Jumbo | K-Citymarket Järvenpää | K-Citymarket Kerava |
K-Citymarket Tammisto | K-Supermarket Mustapekka | Stockmann Herkku, Helsingin Keskusta | Stockmann Herkku, Espoo Tapiola | Laajennamme saatavuutta jatkuvasti ja päivitämme muutokset tälle samalle sivulle!
"Bon appétit"
Sinappinen salaatti
Ainesosat:    Hapankaali (kaali, porkkana, suola), kaali, sinappikurkkusalaatti [(kurkku, SINAPPI (vesi, sinapinsiemenet, etikka, sokeri, glukoosi- fruktoosisiirappi), sokeri, etikka, sipuli, paprika, suola, vesi, muunneltu perunatärkkelys, SINAPINSIEMENET, mausteet (kurkuma, cayennepippuri, valkosipuli), säilöntäaineet (E202, E211), väri (E150c)], öljy, sokeri, valkoviinietikka, basilika.  Pakkauskoko:    300 g

Sinappinen salaatti on mainio grilli- tai liharuoan kaveri. Nopea lisuke tai välipala Sinappinen antaa uusia ulottuvuuksia, taipuu moneen ja pelastaa monet piknikit. Vaihtoehto majoneesipohjaisille salaateille. Ei teollista makua vaan raikas ja helppo kasvistuote kodin ruokapöytään. Säilytyslämpötila +2-+6°C.