Rasilaisen Hapankaali Oy
Aitoa ruokaa ylpeydellä
Ajankohtaista

Tältä sivulta löytyy ajankohtaisia poimintoja ja keskustelua hapankaalista ja siihen liittyvistä aihealueista eri medioissa - artikkeleita, tapahtumia ja blogi-kirjoituksia. Voit myös seurata sosiaalisen median kanaviamme (Facebook ja Pinterest) tästä linkistä.

Blogi-kirjoitukset

2015

  • Englanninkielinen artikkeli käsittelee fermentoitua ruokaa, terveysvaikutuksia ja trendejä. "What is fermentation and why is it good for us?" The Telegraphin artikkeli 11.6.2015

  • Hapankaali - inhokista ihastukseksi. "Inhokki vai ihastus?" KarppiKissan blogi-kirjoitus 9.1.2015
  • 2014

  • Kaalin haju ja maku ovat vihje terveellisyydestä. Kaali tekee hyvää sekä ulkoisesti että sisäisesti, Ideakeittiö.fi, 25.9.2014.

  • Tässä muuten mun uusi suosikki, Rasilaisen hapankaali. Maijun Treeniblogi, 22.9.2014
  • .

  • Oodi hapankaalille. Ripaus raakaa -blogi Ideakeittiö.fi, 4.4.2014.
  • 2013 ja aikaisemmin julkaistut

  • Näkemyksiä terveellisten elämäntapojen suunnalta, lue kirjoitus "Elämäni kunnossa"-blogista: Mahan paras kaveri on hapankaali.

  • Anna&Ellit, Lempeä elämä: Hyvä ruuansulatus on kauneuden salaisuus Kirjoitus ruoansulatuksen vaikutuksesta yleiseen vireystilaan.
  • Artikkelit ja julkaisut

    2015

  • Mielekkäät eväät - Ruokaa hyvälle mielelle -uutuuskirjassa korostetaan suoliston hyvinvoinnin merkitystä ihmisen hyvinvoinnin kannalta."Vältä yhtä, nauti toista", lue lisää täältä (Voice.fi, 13.05.2015).

  • Fermentoitu ruoka, kuten hapankaali, on yksi uusista tulevista pääruokatrendeista seuraavien vuosien aikana. Emmi-Liia Sjöholmin kolumni Helsingin Sanomat, Ruoka, 27.4.2015.

  • Helsingin Sanomien maaliskuun kuukausiliitteessä (7.3.2015) käsitellään mm. hapankaalin nykyasemaa kansainvälisten huippukeittiöiden valikoimissa. Kokkipariskunta kilpasilla, osa 43: Hapankaali. Sivut 81-83.
  • 2014

  • Mielen ruokaa: ravinnon vaikutus muistiin, jaksamiseen ja henkiseen tasapainoon (Sinikka Piippo), kirja 2014. Helsingin Yliopiston kasvitieteen professorin kirjassa on tietoa monipuolisesti eri ruoka-aineista mukaanlukien kaalit ja hapankaali.

  • "Probiooteista odotetaan apua painonhallintaan – näin probiootit vaikuttavat elimistössä" Helsingin Sanomat, Hyvinvointi, 17.4.2014.
  • 2013 ja aikaisemmin julkaistut

  • "Hapankaalia Hannan tapaan"
    Hapankaali-reseptiemme kehittäjän, ammattikokki Hanna Rajalan Koti-lehden artikkeli (Kotitalouden ammatti- ja järjestölehdestä)