Rasilaisen Hapankaali Oy
Aitoa ruokaa ylpeydellä
Rasilaisen Hapankaali Oy
" Herkullista, aitoa ruokaa Suomesta "

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, liki
40 vuoden ammattitaidolla ja ylpeydellä Keravalaisessa perheyrityksessämme! Rasilaisen hapankaalin valmistuksella ja tuotekehityksellä on pitkät perinteet lähes neljänkymmenen vuoden takaa. Alkujaan ohjeen pohjana oli venäläisen tuttavavaarin resepti mutta ohje muokattiin suomalaisen maun mukaiseksi jonka jälkeen se on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten kotien terveelliseksi ja maukkaaksi raaka-aineeksi.

Rasilaisen Hapankaali Oy perustettiin 1997 jatkamaan Rasilaisen Puutarhan jo 70-luvulla sivuelinkeinona aloitettua hapankaalin tuotantoa ja vuonna 2004 valmistuivat uudet modernit tuotantotilat Keravalle. Nykyaikaiset tuotantotilat mahdollistivat tuotantoprosessin optimoinnin ja mahdollisuuden uusien tuotteiden kehittämiseen.

Tulevien vuosikymmenten aikana toivomme hapankaalin ystävien määrän jatkavan edelleen vahvaa kasvuaan ja hapankaalista sitä kautta yhä enenevissä määrin suomalaisten perheiden perusraaka-ainetta sekä sellaisenaan että monipuolisesti erilaisten ruokareseptien osana.