Osallistu reseptikilpailuun

Rasilaisen Hapankaalilla järjestämme inspiroivan reseptikilpailun, jonka tarkoituksena on löytää monipuolisia ja herkullisia tapoja käyttää Hapiskimchiä ruoanlaitossa.

Reseptin tulee sisältää Hapiskimchiä raaka-aineenaan. Sen tulisi olla helposti toteutettava ja herkullinen.

Hapiskimchiämme on saatavilla sekä K-kaupoissa (useimmiten vihannesosastolla), että S-ryhmän suurimmmissa myymälöissä (useimmiten hapankaalien ja einessalaattien lähettyvillä).

Valitsemme kymmenen parasta reseptiä, joiden joukosta arvotaan 3 voittajaa. Heistä kukin voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan, jolla pääsee ammentamaan vinkkejä hyvinvointiin tai inspiraatiota oman keittiön makumaailmaan.

Rasilaisen Hapankaali voi julkaista kilpailuun osallistuneet reseptit kuvineen printti- tai digimedioissa ja käyttää niitä markkinoinnissaan. Emme säilytä osallistujien nimiä tai yhteystietoja arvonnan jälkeen, emmekä käytä kilpailuun osallistuvien henkilöiden yhteystietoja suoramarkkinointiin tai luovuta yhteystietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi sekä mahdollisen blogin nimi ja osoite mainitaan reseptin tekijän niin halutessa.

Lähetä resepti ja annoskuva oheisen lomakkeen kautta 31.8.2018 mennessä.

Iloisia kokkaushetkiä!