Hapankaali ja muut Rasilaisen tuotteet ovat herkullinen osa kasvispitoista ruokavaliota. Lue lisää hapatuksesta sekä kasvispitoisesta ruokavaliosta ja tutustu aiheeseen liittyviin artikkeleihin.
Sopivatko Rasilaisen tuotteet kasvissyöjille, vegaaneille, maitoallergikoille ja keliaakikoille?
Kyllä! Kaikki tuotteemme ovat maidottomia ja gluteenittomia, ja sopivat niin kasvissyöjille kuin vegaaneillekin. Maitohappobakteereilla ei nimestään huolimatta ole mitään tekemistä maitotuotteiden kanssa.
Miten Rasilaisen tuotteet valmistetaan?
Tuotteemme valmistetaan Keravalla vuosikymmenten kokemuksella perinteisiä reseptejä hyödyntäen ja raaka-aineita kunnioittaen. Lue lisää vaiheistamme. Hapantuotteemme, kuten hapankaalit ja kimchi, valmistetaan perinteisellä maitohappokäymisellä.
Hapankaalin ja muiden hapatettujen kasvistuotteidemme maitohappobakteerikanta syntyy spontaanin käymisen tuloksena. Maitohappobakteereita ei siis lisätä tuotteisiin. Hapatetut tuotteet ovat pastöroimattomia, eli niitä ei kuumenneta. Se säilyttää kasvisten vitamiinit sekä hapatuksen myötä syntyvät maitohappobakteerit.