Hapankaali ja muut Rasilaisen tuotteet ovat herkullinen osa kasvispitoista ruokavaliota. Lue lisää hapatuksesta sekä kasvispitoisesta ruokavaliosta ja tutustu aiheeseen liittyviin artikkeleihin.
3.1.2017
Suolistobakteerit auttavat pysymään hoikkana ja terveenä
Helsingin Sanomien artikkelissa listataan tutkimustietoon perustuvia tapoja kohentaa suoliston bakteerikannan tilaa.
22.2.2017
Fruit and vegetable intake
Imperial College of London -yliopistossa tutkittiin runsaan kasvisten syönnin roolia syöpäriskin ja sydän- ja verisuonisairauksien torjumisessa.
1.11.2016
Food for thought: How gut microbes change your mind
Neurotieteilijä John Cryan käsittelee englanninkielisessä puheessaan suoliston ja aivotoiminnan yhteyttä.
9.6.2015
It’s not all in your head — it’s in your gut, too
College of William & Mary -tutkimusyliopiston psykologit tutkivat runsaan hapatettujen kasvisten kulutuksen ja henkisen hyvivoinnin yhteyksiä. Tuloksia summataan yliopiston sivujen englanninkielisessä uutisartikkelissa
11.5.2015
Fermented food: everything you need to know for your health
The Telegraphin englanninkielisessä artikkelissa käsitellään fermentoitua ruokaa, terveysvaikutuksia ja trendejä.
2016
Mielen ruokaa: ravinnon vaikutus muistiin, jaksamiseen ja henkiseen tasapainoon
Helsingin yliopiston kasvitieteen professorin Sinikka Piipon kirjassa on monipuolista tietoa ruoka-aineista. Siinä käsitellään myös kaaleja ja hapankaalia.