Halkaise kaali muutamaan lohkoon riippuen kaalin koosta. Kuori ja halkaise porkkanat.
Pese ja halkaise kesäkurpitsa. Leikkaa kevätsipuli n. 5 cm pätkiksi. Halkaise lime.
Asettele kasvikset ja lime isolle leikkuulaudalle tai uunipellille. Valuta kasvisten päälle oliiviöljyä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Grillaa kasvikset ja lime kypsiksi. Kaali ja porkkanat vaativat kypsyäkseen pisimmän ajan, joten aloita grillaus niistä. Kun kaikki kasvikset on grillattu, sekoita joukkoon Hapiskimchi. Asettele ruoka kauniisti tajoiluastiaan. Purista kasviksille vielä grillatun limen mehu, raasta päälle Pecorinojuustoa ja viimeistele ruoka muutamalla lusikallisella Chili Sambalia. Koristele grillatut kasvikset halutessasi lopuksi vielä yrteillä tai syötävillä kukilla.
Paista siika öljyssä kuumalla pannulla nahkapuoli alaspäin paksuudesta riippuen n. 5 min. Mausta suolalla ja pippurilla.