Kasvis-Hapiskimchi Bahn Mí

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 2 pehmeää patonkia
  • 1 pkt Aasia Jalotofua
  • ½ pss lehtisalaattia
  • porkkanaa (pikkelöidään)
  • kiinankaalia (pikkelöidään)
  • tuorekurkkua
  • ituja
  • korianteria
  • punaista chiliä
  • Rasilaisen Hapiskimchiä
  • chilimajoneesia
  • Hoisin-kastiketta

Pikkeliliemi

  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl suolaa

Ohjeet

Leikkaa tofu noin 1 cm viipaleiksi ja paista niitä kevyesti pannulla tilkassa öljyä noin reilu minuutti per puoli, kunnes pinta on kauniin värinen ja rapea.

Halkaise patongit lähes loppuun asti. Levitä pohjalle sekä kanteen chilimajoneesia.

Ala sen jälkeen kokoamaan patonkeja kerros kerrokselta:

Lehtisalaatti – viipaloitu tofu – reilusti Hoisin-kastiketta – valutetut pikkelit – kurkku – idut – Hapiskimchi – korianteri – punainen chili

Pikkeliliemi

Sekoita ensin etikka, hunaja ja suola. Suikaloi porkkanat ja kiinankaali. Kaada liemi suikaloitujen porkkanoiden ja kiinankaalin päälle. Anna pikkelöityä vähintään 30 min. Valuta kasvikset ja käytä ne leipien täytteenä.

© Copyright - Rasilainen