Paista jauheliha kuumalla pannulla tilkassa öljyä koko ajan sekoittaen ja painellen, jotta jauheliha ei jää isoiksi paloiksi. Mausta rohkeasti kuivamausteilla. Tässä voi käyttää myös esim. valmista taco-mausteseosta. Lisää lopuksi joukkoon Hapiskimchi, sekoita jauhelihaseos ja nosta se sivuun.
Nachopelti Hapiskimchillä
- À la Serko Rantanen -
Ainekset
Jauheliha:
- 400 g kanan jauhelihaa (voit käyttää myös muuta jauhelihaa)
- 1 tl savustettua paprikaa
- 1 tl curryjauhetta
- 1 tl valkosipulijauhetta
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rs Rasilaisen Hapiskimchiä
Tuore tomaattisalsa:
- 6 luumutomaattia
- 1 vihreä jalapeno
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- oliiviöljyä
- 1 limen mehu ja kuori raastettuna
- lehtipersiljaa
- korianteria
Valmistus uunissa:
- 1 pss naturel nachoja
- n. 2-3 dl juoksevaa cheddarkastiketta
Ohjeet
Jauheliha:
Tuore tomaattisalsa:
Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Halkaise jalapeno, poista siemenet ja hienonna. Hienonna myös muut ainekset ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.
Valmistus uunissa:
Levitä uunipellille leivinpaperin päälle puoli pussia nachoja. Laita päälle ruskistettu jauheliha-hapankaaliseos, sekä tomaattisalsa. Levittele päälle juustokastike ja loput nachoista.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.


