Nachopelti Hapiskimchillä

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

Jauheliha:

  • 400 g kanan jauhelihaa (voit käyttää myös muuta jauhelihaa)
  • 1 tl savustettua paprikaa
  • 1 tl curryjauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rs Rasilaisen Hapiskimchiä

Tuore tomaattisalsa:

  • 6 luumutomaattia
  • 1 vihreä jalapeno
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • oliiviöljyä
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • lehtipersiljaa
  • korianteria

Valmistus uunissa:

  • 1 pss naturel nachoja
  • n. 2-3 dl juoksevaa cheddarkastiketta

Ohjeet

Jauheliha:

Paista jauheliha kuumalla pannulla tilkassa öljyä koko ajan sekoittaen ja painellen, jotta jauheliha ei jää isoiksi paloiksi. Mausta rohkeasti kuivamausteilla. Tässä voi käyttää myös esim. valmista taco-mausteseosta. Lisää lopuksi joukkoon Hapiskimchi, sekoita jauhelihaseos ja nosta se sivuun.

Tuore tomaattisalsa:

Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Halkaise jalapeno, poista siemenet ja hienonna. Hienonna myös muut ainekset ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.

Valmistus uunissa:

Levitä uunipellille leivinpaperin päälle puoli pussia nachoja. Laita päälle ruskistettu jauheliha-hapankaaliseos, sekä tomaattisalsa. Levittele päälle juustokastike ja loput nachoista.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

© Copyright - Rasilainen