Hapiskimchi-hodarit

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 8 kpl hodarisämpylöitä
  • 8 kpl raakamakkaraa
  • 1 rs Rasilaisen Hapiskimchiä

Pika-pikkelöity kiinankaali & kurkku:

  • 2 dl kiinankaalia ohuina suikaleina
  • 1 dl kurkkua suikaleina (ilman keskustaa)
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl suolaa

Kurkku-valkosipulimajoneesi:

  • 2 rkl sinappikurkkusalaattia
  • 4 kpl kokonaisena paahdettua valkosipulinkynttä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 tl sitruunamehua

Ohjeet

Pika-pikkelöity kiinankaali & kurkku:

Sekoita ensin etikka, hunaja ja suola. Lisää kasvikset ja sekoita hyvin. Anna maustua n. 10 min. Valuta ennen tarjoilua.

Kurkku-valkosipulimajoneesi:

Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita ainekset ja anna maustua. Tämän voi tehdä myös valmisaiolista sekoittamalla joukkoon sinappikurkkusalaattia.

***

Paista raakamakkarat kevyellä lämmöllä. Lämmitä hodarisämpylät. Kokoa hodarit: pohjalle majoneesi, raakamakkara, Hapiskimchi ja pikkelit. Koristele tuoreella korianterilla ja chilillä.

© Copyright - Rasilainen