Terveisiä meiltä Rasilaiselta,
Olemme fermentoineet perheyrityksessämme kasviksia rakkaudella jo lähes puoli vuosisataa. Myös sitä ennen suvussamme on hapatettu kasviksia useamman sukupolven ajan karjalaisten sukujuurtemme ansiosta. Työtämme ohjaa intohimo ja rakkaus kasviksiin, joka syntyi viljelytoimintamme aikana. Valmistamamme ruokavaliota rikastuttavat herkulliset tuotteet nostavat kasvikset aterioiden tähdiksi. Toivommekin, että mahdollisimman moni hullaantuu kasviksista ja tuntee niiden aikaansaaman hyvän olon.
Kehitimme raikkaan, klassikoksi muodostuneen perinteisen hapankaalimme reseptin jo 70-luvulla karjalaisen ohjeen pohjalta suomalaiseen makuun sopivaksi. Sen valmistus aloitettiin tuolloin Rasilaisen Puutarhan viljelytoiminnan ohella. 1990-luvulla päätimme keskittyä täysin kasvistuotteiden valmistamiseen ja perustimme Rasilaisen Hapankaali Oy:n omaksi yrityksekseen.
Klassikkotuotteidemme inspiroimana on niiden rinnalle syntynyt uusia kiehtovia makuyhdistelmiä hapankaalin ystävien iloksi. Toimintamme ydin – eli viljelyajoistamme kumpuava rakkaus kasviksiin ja tavoite lisätä suomalaisten kasvisten käyttöä – on säilynyt muuttumattomana läpi vuosikymmenten. Jatkamme siis perinteiden vaalimista ja kehitämme samalla Keravalla jatkuvasti uusia ja hurmaavia tuotteita hyvän ruoan ystävien iloksi.
Loihdimme lautasellesi makua ja väriä –
ja elämääsi kipinää!
Terveisin,
Rasilaiset