Kimchi-raputacot

Kimchi-tiikerirapu-salaattitacot

- À la 12kuukautta.com -

Ainekset neljälle

  • 1 kpl romaine- tai cosmopolitan-salaatti
  • 1 prk Rasilaisen kimchiä
  • 500 g tiikerirapuja
  • 1 kpl punainen chili siivutettuna
  • 1 kpl paksoi suikaloituna
  • 8 kpl sokeriherneitä suikaloituina
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • suolaa
  • perillaa tai muuta haluaamasi yrttiä koristeeksi

Ohjeet

Paista tiikeriravut kuumalla paistinpannulla molemmilta puolilta. Nosta ne jäähtymään. Revi salaatista uloimmat lehdet pois. Revi loput salaatinlehdet salaattikupeiksi ja asettele ne tarjoiluvadille. Leikkaa tiikeriravut pienemmäksi ja lisää niiden joukkoon paksoi, sokeriherneet sekä puolet Rasilaisen kimchistä. Mausta tarvittaessa suolalla. Nostele rapusalaattia salaattikuppeihin. Koristele lopuksi salaattitacot jäljellä olevalla Rasilaisen kimchillä ja chilisiivuilla.

© Copyright - Rasilainen