Grillattu entrecôte ja hapankaali-chipotlevoita

- À la Jouni Toivanen -

Ainekset neljälle

Entrecôte-pihvit

  • 4x150 g marmoroituneita entrecôte-pihvejä
  • 1 tl suolaa
  • 8 kierrosta mustapippuria myllystä
  • 1 kpl limen mehu

Hapankaali-chipotlevoi

  • ½ rasiaa valkosipulihapankaalia
  • 2-4 tl chipotle-chilijauhetta
  • 100 g huoneenlämpöistä voita

Lisäksi

  • 2 kpl sydänsalaatteja
  • 4 kpl pihvitomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohjeet

Ota lihat huoneen lämpöön tuntia ennen tarjoilua. Tee hapankaali-chipotlevoi sillä aikaa. Kuumenna grilli savuavan kuumaksi. Grillaa lihaa 2-3 minuuttia per puoli. Nosta pihvit esimerkiksi lautaselle vedottomaan paikkaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Anna pihvien vetäytyä 10 minuuttia ja pirskota niiden päälle limemehua. Tarjoa ne hapankaalivoin, grillatun salaatin ja pihvitomaatin kera.

© Copyright - Rasilainen