Grillattu härän entrecote-pihvi kimchi-maustevoilla paistettujen papujen kera

Grillattu härän entrecôte-pihvi kimchi-maustevoilla paistettujen papujen kera

- À la Serko Rantanen -

Ainesosat 4:lle

Härän entrecôte-pihvit

  • 4 kpl 200 g härän entrecôte-pihvejä
  • suolaa, pippuria

Kimchi-maustevoi

  • 100 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
  • 1/3 prk Rasilaisen kimchiä hienonnettuna
  • 2 tl paprikajauhetta

Paistetut pavut

  • 200 g neulapapuja
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohjeet

Härän entrecôte-pihvit

Ota pihvit 1 tunti ennen grillausta huoneenlämpöön. Hiero mausteet kauttaaltaan lihan pintaan. Grillaa n. 4 minuuttia per puoli ja nosta vetäytymään sivuun. (Pihvin kypsennys onnistuu myös paistinpannulla.)

Laita maustevoita pihvin päälle ja tarjoile papujen ja esimerkiksi vihersalaatin kera.

Kimchi-maustevoi

Vatkaa ainekset kevyesti sekaisin. Tarjoile voi suoraan pienestä tarjoilukiposta tai muotoile voi pötköksi kelmun avulla ja jäädytä se, jos haluat käyttää voita myöhemmin.

Paistetu pavut

Kuumenna öljy ja voi kevyesti ja paahda hienonnetut valkosipulit. Lisää pavut pannulle ja paista kunnes ne ovat kypsiä. Varo polttamasta valkosipuleita.

© Copyright - Rasilainen