Hienonna yrtit ja sekoita kaikki ainekset. Anna jogurtin maustua kylmässä ainakin tunti.
Leikkaa punajuuret isoiksi lohkoiksi. Jos käytät tuoreita punajuuria, kuori ne ennen leikkaamista Kuori ja leikkaa myös porkkanat isoksi paloiksi. Revi vuohenjuusto käsin n. 3 cm paloiksi. Mausta punajuuret ja porkkanat oliiviöljyllä, hunajalla ja suolalla. Paahda juureksia 180 c asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Paahda vuohenjuusto omassa astiassaan myös uunissa n. 10-15min. Mikäli on käyttänyt säilykepunajuuria, osasta punajuuria voi tehdä myös pyreen paahtamisen jälkeen laittamalla ne tehosekoittimeen ja lisäämällä sinne 2 rkl huoneenlämpöistä voita ja tilkan punajuuren säilykelientä.
Leikkaa omena mandoliinilla viipaleiksi ja laita ne kylmään veteen tummumisen estämiseksi.
Kokoa annos kuvan mukaan ja koristele tuoreilla yrteillä.