Laita broilerin fileet kulhoon ja lisää paprikajauhe, suola, sitruunan mehu ja muutama kierros mustapippuria. Kääntele fileitä mausteissa ja anna hetken marinoitua.
Tee currykastike sekoittamalla keskenään ranskankerma ja curryjauhetta; raasta sekaan valkosipulin kynsi ja lisää Rasilaisen kukkakaalipikkelin lientä ohuena norona, kunnes kastike on sopivan juoksevaa.
Kuumenna tilkka oliiviöljyä pannussa ja ruskista fileet siinä. Lisää vesi ja peitä kannella. Anna hautua sisältä kypsiksi keskilämmöllä noin 3 minuuttia. Nosta fileet sivuun pannulta ja anna niiden jäähtyä.
Kokoa salaattipohja leikkaamalla siihen baby gem -salaattia ja kirsikkatomaatteja. Viipaloi kypsät broilerin rintafileet ja asettele ne yhdessä avocadon kanssa salaatin päälle. Kuori ja puolita ananaskirsikat. Lisää ne ja pikkelöity kukkakaali salaattiin. Kuori, puolita ja viipaloi avocado ohuesti. Viimeistele salaatti karpaloilla ja tarjoa currykastikkeen kera.