Hapiskimchi -katkarapu uunipasta

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 4 kpl luumutomaatteja
  • 1 solo valkosipuli
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 kpl burrata-juusto
  • 1 rs Rasilaisen Hapiskimchiä
  • 250 g tuoreita katkarapuja liemessä (ei pakaste)
  • 100 g parmesan-juustoa
  • pitkää Rummo-pastaa keitettynä (linguine tai pappardelle), kuivapastaa n. 90g / hlö
  • 2 rkl smetanaa
  • ½ pnt hienonnettua lehtipersiljaa
  • mustapippuria (tarvittaessa)
  • (ruohosipulia)
  • (pinjansiemeniä)
  • (yrttejä)

Ohjeet

Leikkaa luumutomaatit ns. veneiksi sekä hienonna valkosipuli ja laita ne uunivuokaan. Levitä vuokaan Hapiskimchi ja murenna joukkoon burrata-juusto. Pirskottele päälle oliiviöljy. Sekoita ja paahda 200 asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia. Keitä ja valuta sillä aikaa pasta. Valuta myös ravut ja raasta parmesan-juusto.

Kun tomaatit ja juusto ovat saaneet kauniin värin, ota vuoka pois uunista ja sekoita joukkoon ravut, smetana ja parmesan-juusto. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi pasta ja persilja, sekoita ja nauti.

© Copyright - Rasilainen