Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kananmunat veteen ja keitä 7 minuutin ajan, mikäli haluat nauttia ne pehmeinä tai pidempään, mikäli haluat kananmunista kypsempiä. Kaada vesi pois ja laita kattila kananmunien kera kylmän valuvan veden alle. Anna veden valua muutaman minuutin ajan. Kuori ja halkaise munat varovasti. Sekoita majoneesi ja chilitahna. Valuta hapankaali. Tarjoile kananmunat Kurkuma-inkiväärihapankaalin, chilimajoneesin ja ruohosipulin kera.
Deviled eggs ja Kurkuma-inkiväärihapankaalia
- À la Jouni Toivanen -
Ainekset 4:lle
- 4 luomukananmunaa
- 2 rkl majoneesia
- 2 tl chilitahnaa esim. Sriracha
- 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 4 rkl Kurkuma-inkiväärihapankaalia