”Tabbouleh” Kurkuma-inkiväärihapankaalilla

- À la Jouni Toivanen -

Ainesosat 4:lle

  • 2,5 dl kaurasuurimoita tai -hiutaleita
  • 7,5 dl kasvislientä
  • 1 tl juustokuminaa jauhettuna
  • 20 kirsikkatomaattia
  • 1 kurkku
  • 5 oksaa minttua
  • 5 oksaa lehtipersiljaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 dl Kurkuma-inkiväärihapankaalia
  • ½ sitruunan mehu

Valmistusohjeet

Keitä kaurasuurimoita kasvisliemessä n. 20 minuuttia. Jäähdytä ne esimerkiksi uunipellille leviteltynä. Pese tomaatit ja puolita ne. Pese kurkku ja leikkaa se kuutioiksi. Hienonna minttu ja lehtipersilja. Sekoita öljy, vihannekset, Kurkuma-inkiväärihapankaali ja yrtit jäähtyneiden kaurasuurimoiden joukkoon.

Vinkki! Voit käyttää halutessasi gluteenitonta kauraa reseptissä.

© Copyright - Rasilainen