Hapishemmo – Hauskat hapankaalileivät

- À la Vegemi -

Ainekset 1:lle

  • 1 suorakaiteen mallinen ruisleipäviipale
  • 2 tl levitettä
  • 1 dl Rasilaisen perinteistä hapankaalia
  • 2 kirsikkatomaattia
  • 2 viipaletta kurkkua
  • 1 viipale paprikaa
  • 1 pieni porkkana
  • 1 parsakaalin kukinto

Ohjeet

Tee näin!

  1. Voitele ruisleipä. Puolita kaksi kirsikkatomaattia, tarvitset yhteensä kolme kirsikkatomaatin puolikasta. Leikkaa porkkana neljäksi pitkäksi ja kahdeksi lyhyeksi tikuiksi.
  2. Asettele kaksi kurkkuviipaletta silmiksi ja niiden päälle kirsikkatomaatin puolikkaat. Aseta viimeinen tomaattipuolikas nenäksi. Laita paprikaviipale suuksi. Levitä hapankaali leivän yläosaan hiuksiksi.
  3. Aseta kaksi pitkää porkkanatikkua käsiksi ja kaksi jaloiksi. Lisää lyhyet porkkanapalat jalkateriksi. Laita parsakaalin kukinto käteen kukkakimpuksi.
  4. Valmista tuli! Hapankaalin, kasvikset ja leivän voi nauttia sellaisenaan tai levittää leivän päälle.
© Copyright - Rasilainen