Leikkaa paprika 4 osaan pitkittäin. Poista siitä siemenet ja valkoinen osa. Laita paprikat uunipellille, valele päälle oliiviöljyä ja suolaa. Paahda niitä 200 C asteisessa uunissa n. 20 min, kunnes ne ovat paahtuneita. Kuori paprikat. Vinkki: näitä voi tehdä kerralla enemmän jääkaappiin valmiiksi ja käyttää myös salaateissa tai erilaisissa pastakastikkeissa.
Viipaloi leipä tai käytä valmiita paahtoleipäviipaleita. Tarvitaan 8 viipaletta.
Asettele leivät uunipellille ja laita neljän viipaleen päälle emmentaljuustoviipaleita ja loppujen neljän viipaleen päälle palvikalkkunaa. Paahda leipiä 180 C uunissa kunnes juusto on sulanut. Kokoa muut täytteet ja annostele Dijon-sinappimajoneesia kalkkunaisen leipäviipaleen päälle ja viimeiseksi juustokansi päällimmäiseksi.