Kana-Hapiskimchi Banh Mi

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 2 pehmeää patonkia
  • 1 pkt Vuolukanaa
  • ½ pss lehtisalaattia
  • porkkanaa (pikkelöidään)
  • kiinankaalia (pikkelöidään)
  • tuorekurkkua
  • ituja
  • korianteria
  • punaista chiliä
  • Rasilaisen Hapiskimchiä
  • chilimajoneesia
  • Hoisin-kastiketta

Pikkeliliemi:

  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl suolaa

Ohjeet

Paista kanan rintafileet pannulla tilkassa öljyä noin 5-6 minuuttia / puoli. Mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Anna fileiden vetäytyä esim. leikkuulaudalla ja viipaloi ne.

Halkaise patongit lähes loppuun asti. Levitä pohjalle sekä kanteen chilimajoneesia.

Ala sen jälkeen kokoamaan patonkeja kerros kerrokselta:

lehtisalaatti – viipaloitu kananrintafile – reilusti Hoisin-kastiketta – valutetut pikkelit – kurkku – idut – Hapiskimchi – korianteri – punainen chili

Pikkeliliemi

Sekoita ensin etikka, hunaja ja suola. Suikaloi porkkanat ja kiinankaali. Kaada liemi suikaloitujen porkkanoiden ja kiinankaalin päälle. Anna pikkelöityä vähintään 30 min. Valuta kasvikset ja käytä ne leipien täytteenä.

© Copyright - Rasilainen