Paahdettua kukkakaalisalaattia Hapiskimchi-dressingin kera

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • ½ rasiaa Hapiskimchiä
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 2 rkl creme fraichea
  • 1 kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 1 makea sipuli
  • 1 rasia Hapiskimchiä
  • ½ punttia lehtipersiljaa
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria

Ohjeet

Aja Hapiskimchi tasaiseksi esim. sauvasekoittimella. Sekoita kaikki aineet ja anna dressingin maustua.

Pilko kukkakaali ja parsakaali isoiksi nupuiksi ja hienonna persilja. Leikkaa sipulista ohuita renkaita. Murskaa pähkinät kevyesti. Paahda kuumalla pannulla öljyssä ensin sipulirenkaat ja lisää joukkoon sitten kukkakaalit ja parsakaalit. Paahda niitä kevyesti noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä, mutta napakoita. Lisää joukkoon Hapiskimchi. Sekoita ja anna lämmetä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota sivuun jäähtymään. Lisää joukkoon hienonnettu persilja sekä paahdetut pähkinät. Tarjoile Hapiskimchi-dressingin kanssa.

© Copyright - Rasilainen