Ruokaisa Hapankaaliperunasalaatti

Ainekset

  • 200 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia hyvin valutettuna
  • 300 g kypsiä (uusia) perunoita kuutioina
  • 100 g kevätsipulia ohuina renkaina
  • 50 g tilliä hienonnettuna (ilman varsia)
  • 200 g savukinkkukuutioita
  • 100 g kurkkua kuutioina
  • 100 g punainen paprika kuutioituna
  • 300 g créme fraichea 18 %
  • 2 rkl sinappia
  • 0,5 tl ruokasokeria
  • 1 tl hienoa merisuolaa

Ohjeet

❶ Sekoita kastikkeen ainekset. Yhdistä kaikki ainekset sekaisin keskenään.

❷ Anna makuuntua 15 minuuttia jääkaapissa.

❸ Nauti esimerkiksi kesäisenä lounaana.

”Herkullinen ja raikas kesäresepti, joka sopii syötäväksi sellaisenaan, osana buffetpöytää tai miksei lisukkeenakin.”

Resepti: Anne Kiuru

© Copyright - Rasilainen