Hienonna poronpaisti ja ruohosipuli. Vaahdota crème fraîche. Sekoita joukkoon poronpaisti, ruohosipuli ja timjami. Mausta tarvittaessa suolalla. Jätä maustumaan perunoiden kypsennyksen ajaksi.
Pese ja kuivaa perunat hyvin. Tee perunoihin muutama reikä veitsen kärjellä. Laita uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Kun perunat ovat kypsiä, ota ne pois uunista jäähtymään huoneenlämpöön. Tarjoile noin 15 minuutin kuluessa etteivät perunat jäähdy liikaa. Leikkaa perunoihin puoleen väliin yltävä pitkittäisviilto ja paina päistä, jotta peruna vähän aukeaa. Täytä peruna savuporotäytteellä ja muutamalla hillotulla karpalolla. Koristele timjamilla ja kuivatulla karpalojauheella.