Pinaattivohvelit hapankaalilla ja vuohenjuustolla

- À la Meri-Tuuli Väntsi -

Ainekset

  • 3 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl maitoa
  • 4 dl (n. 80g) tuoretta pinaattia
  • voita tai rypsiöljyä paistamiseen
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • ½ dl ranskankermaa
  • 1 tl hunajaa
  • Rasilaisen valkosipulihapankaalia, karpalo-omenahapankaalia tai perinteistä hapankaalia
  • tuoreita versoja

Ohjeet

Reseptillä valmistuu noin kymmenen vohvelia.

Riko kananmunat tehosekoittimen kannuun ja mittaa mukaan vehnäjauhot, suola, maito ja pinaatti. Soseuta tasaiseksi – voit myös käyttää sauvasekoitinta. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Soseuta vuohenjuusto ja ranskankerma sauvasekoittimella sileäksi levitteeksi ja mausta hunajalla.

Kuumenna vohvelirauta. Voitele rauta voilla tai rypsiöljyllä ja paista vohvelit.

Kokoa vohveleille vuohenjuustomoussea, Rasilaisen hapankaalia ja versoja ja nauti heti.

© Copyright - Rasilainen