Jauheliha-hapankaalipihvit

Ainekset neljälle

  • 500 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 2½ dl vettä
  • ½ dl korppujauhoja
  • 40 g sipulikuutioita
  • 150 g Rasilaisen hapankaalia valutettuna
  • 1 tl pizzamaustetta
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl maustepippurijauhetta

Ohjeet

Sekoita veteen korppujauhot ja mausteet hyvin sekoittaen. Anna vetäytyä hetki.

Lisää kananmuna, jauheliha, sipulikuutiot ja hapankaali. Sekoita ainekset keskenään ja taputtele veteen kastetuilla käsillä haluamasi kokoisia pihvejä voidellulle leivinpaperille.

Nosta pihvit paistumaan kuumalle pannulle ja paista kypsiksi (noin 10 minuuttia per pihvi).

© Copyright - Rasilainen