Gluteeniton hapankaalipiirakka

Ainekset

Pohja

  • 1½ dl tattarijauhoja
  • 1½ dl gluteenittomia jauhoja
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • tilkka vettä

Täyte

  • 200 g hapankaalia
  • mustapippuria
  • 2 kananmunaa
  • 120 g smetanaa
  • 100 g juustoraastetta

Ohjeet

Sekoita jauhot ja suola. Nypi joukkoon voi. Lisää tilkka vettä ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin puoli tuntia.

Sekoita täytteen ainekset. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille ja kaada täyte pohjan päälle.

Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa, ensin 10 minuuttia alalämmöllä ja sen jälkeen 30 minuuttia tasalämmöllä.

Resepti: ElmeriinaB

© Copyright - Rasilainen