Leikkaa kukkakaalit ”pihveiksi” ja sydänsalaatit pitkittäin puoliksi. Leikkaa pitkittäin puoliksi myös kesäkurpitsa. Murskaa pähkinöitä kevyesti.
Pyörittele kukkakaalit, fiorina (sekä mahdollinen varsiparsakaali), kesäkurpitsa sekä sydänsalaatti kevyesti öljyssä. Grillaa kasviksia noin 5 minuuttia per puoli (aika riippuu grillin lämpötilasta). Kukkakaalipihvit kypsyvät pisimpään, sydänsalaatti vain hetken. Vihannesten kuuluu olla kypsiä mutta napakoita.
Leikkaa kesäkurpitsan puolikkaat grillauksen jälkeen kuumina reiluiksi kuutioiksi ja poista grillatusta salaatista kanta, jotta lehdet irtoavat.
Sekoita kulhossa kesäkurpitsa, sydänsalaatti, fiorina, pähkinät, kimchi (tai Hapiskimchi) sekä hienonnettu korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla. Mausta myös kukkakaalipihvit.
Asettele pihvit laakean tarjoilulautasen pohjalle ja niiden päälle grillattu vihannessalaatti. Koristele annos halutessasi erilaisilla yrteillä. Tarjoile ruoka sitruuna-korianterijogurtin kanssa.