Grillattuja vihanneksia ja kermaista Kurkuma-inkiväärihapankaalia

- À la Jouni Toivanen -

Ainekset 4:lle

  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 munakoiso
  • 12 isoa herkkusientä
  • 1 pieni kukkakaali
  • 2 pihvitomaattia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl Kurkuma-inkiväärihapankaalia
  • 200 g pinaattia
  • kourallinen tuoreita yrttejä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kuumenna grilli kuumaksi ja leikkaa vihannekset isoiksi siivuiksi. Voitele vihannekset oliiviöljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kun grilli kuumenee, kiehauta sillä aikaa Kurkuma-inkiväärihapankaali ja kerma. Grillaa kasviksia muutaman minuutin ajan molemmin puolin. Mausta pinaatit ja yrtit oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Tarjoa vihannekset hapankaalikerman ja yrttisalaatin kera.

Vinkki! Miltei kaikki kasvikset sopivat grillattavaksi. Voit kokeilla grillata myös esim. keitettyjä perunoita, jotka sopivat erinomaisesti Kurkuma-inkiväärihapankaalin kera.

© Copyright - Rasilainen