Hapankaali-juuresröstit

Ainekset

  • noin 100 g palsternakkaa
  • 3 kpl keskikokoista perunaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 kpl porkkanaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • kourallinen suppilovahveroita
  • 200 g Rasilaisen hapankaalia
  • 2 kpl luomukananmunaa
  • 2 dl raastettua vahvaa juustoa
  • 3 rkl vehnäjauhoa tai riisijauhoa
  • 2 tl suolaa
  • 2-3 tl rouhittua mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ohjeet

Kuori palsternakka, perunat, porkkanat ja sipulit. Raasta kasvikset karkeaksi.Siirrä ne kulhoon. Paista sienistä ylimääräinen neste pois. Siirrä pois pannulta jäähtymään. Lisää sienet, hapankaali, kananmunat, juustoraaste, jauhot, suola, pippuri ja yrtit kulhoon. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa. Kuumenna öljy pannussa. Paista juuresröstejä keskilämmöllä 3-6min molemmilta puolilta kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin ja ovat kypsiä.

Bon apétit!

Resepti: Ninja Sarasalo

© Copyright - Rasilainen