Paista jauheliha paistinpannulla. Lisää joukkoon ananas ja punasipuli. Lisää joukkoon tacomauste ja 2 dl vettä. Haihduta neste pois. Sekoita jauhelihan joukkoon puolet Rasilaisen hapankaalista. Kasaa quesadillat laittamalla pohjaksi tortillalettu. Levitä tortillan päälle tasaisesti jauhelihapaistosta. Ripottele cheddarjuustoraastetta jauhelihan päälle. Asettele ”kanneksi” toinen tortillalettu. Paista kuivalla paistinpannulla molemminpuolin, kunnes tortillaletut ovat rapeita. Leikkaa quesadillat neljänneksiin ja laita päälle loput Rasilaisen hapankaalista. Tarjoile salsan, cheddardipin ja guacamolen kanssa.
Hapankaali-quesadillat
- À la 12kuukautta.com -
Ainekset neljälle
- 8 tortillalettua
- 400 g naudanjauhelihaa
- 2 punasipulia hienonnettuna
- 200 g tuore- tai säilykeananasta kuutioituna
- 1 pss tacomaustetta
- 200 g cheddarjuustoraastetta
- 200 g Rasilaisen hapankaalia