Huuhtele potkat kylmällä vedellä ja valuta. Laita uuninkestävään vuokaan. Kiehauta muut ainekset ja kaada potkien päälle. Varmista, että lihat peittyvät liemellä. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta 130 c asteisessa uunissa 2,5–3 tuntia. Nosta lihat pois ja siivilöi liemi. Keitä lientä kasaan n. 15 min, tarkista maku. Tarjoile haudutettujen potkien kanssa. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kera.
Hapiskimchi-liemessä haudutettua karitsanpotkaa
- À la Serko Rantanen -
Ainekset
- 2 karitsanpotkaa
- 1 l vettä
- ½ dl soijakastiketta
- 2 tl suolaa
- 10 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- yhden limen kuori
- ½ rs hapiskimchiä
- 2 rkl chilitahnaa (esim. Sriracha)