Hapiskimchi-liemessä haudutettua karitsanpotkaa

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

  • 2 karitsanpotkaa
  • 1 l vettä
  • ½ dl soijakastiketta
  • 2 tl suolaa
  • 10 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • yhden limen kuori
  • ½ rs hapiskimchiä
  • 2 rkl chilitahnaa (esim. Sriracha)

Ohjeet

Huuhtele potkat kylmällä vedellä ja valuta. Laita uuninkestävään vuokaan. Kiehauta muut ainekset ja kaada potkien päälle. Varmista, että lihat peittyvät liemellä. Peitä kannella tai foliolla ja hauduta 130 c asteisessa uunissa 2,5–3 tuntia. Nosta lihat pois ja siivilöi liemi. Keitä lientä kasaan n. 15 min, tarkista maku. Tarjoile haudutettujen potkien kanssa. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kera.

© Copyright - Rasilainen