Hapiskimchi-lihapullat

- À la Serko Rantanen -

Ainesosat 4:lle

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • ½ rasiaa Hapiskimchiä
  • 1 rkl hunajaa tai palmusokeria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 tl savustettua paprikajauhetta
  • rypsiöljyä pullien muotoiluun
  • ½ rasiaa Hapiskimchiä
  • 1 keltasipuli
  • 1 dl karpaloita
  • 25 g voita

Valmistusohjeet

Hienonna Hapiskimchi joko veitsellä tai kutterilla. Sekoita ainekset ja muotoile pulliksi öljytyillä käsillä. Paista lihapullia 200-asteisessa uunissa pellillä noin 15 minuuttia.

Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Hauduta niitä voin kanssa kasarissa miedolla lämmöllä kunnes ne karamellisoituvat. Lisää Hapiskimchi ja karpalot. Sekoita ja hauduta vielä muutama minuutti. Tarjoile karpaloinen Hapiskimchi-lisuke lihapullien kanssa.

© Copyright - Rasilainen