Hapiskimchi-tuorejuustolla täytettyjä gratinoituja kasviksia

- À la Serko Rantanen -

Ainekset

Täyte:

  • ½ rs Rasilaisen Hapiskimchiä
  • n. 3 dl maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 pnt ruohosipulia
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 4 kpl portobellosieniä
  • 4 kpl pihvitomaatteja
  • 4 kpl makeita suippopaprikoita
  • 100 g juustoraastetta esim. mozzarellaraaste
  • yrttejä koristeluun (esim. lehtipersijaa tai rakuunaa)

Ohjeet

Täyte:

Hienonna Hapiskimchi ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset ja laita pursotinpussiin odottamaan.

***

Putsaa sienet ja kuori ulompi tumman ruskea kerros pois. Poista tomaatista kantapuolen ”hattu” ja koverra esim. ruokalusikalla tyhjäksi rikkomatta tomaattia. Halkaise paprikat ja poista kanta sekä siemenet.

Asettele kasvikset uunipellille, pursota kaikkiin sopiva määrä täytettä, valele ne oliiviöljyllä ja ripottele päälle mozzarellaa. Gratinoi kasvikset uunissa grillitoiminnolla kunnes ne ovat pinnaltaan kauniin ruskeita (n. 10-15 min). Voit valmistaa kasvikset myös grillissä.

Anna kasvisten vetäytyä hetken ja lisää päälle vielä Hapiskimchiä ja yrttejä (esim. lehtipersijaa tai rakuunaa).

© Copyright - Rasilainen