Hapiskimchicannelonit

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 1 pkt canneloneja
  • (Halutessasi ruskistettua jauhelihaa ja sipulia)
  • 1 pieni fenkoli
  • 1 pieni munakoiso
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 10 cm pätkä purjosipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • 1-2 dl kuohukermaa
  • 150 g Hapiskimchiä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • raastettua pecorinojuustoa

Tomaatti-mozzarellakastike

  • 1 dl paseerattua tomaattia (ei pyrettä)
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl mozzarellaraastetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • muutama basilikan lehti

Ohjeet

Leikkaa fenkoli, munakoiso ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi. Halkaise sekä huuhtele purjo, kuori valkosipulinkynsi ja hienonna molemmat. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä noin 10-15 minuuttia kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää kuohukerma ja anna sen ”imeytyä” kasviksiin. Lisää joukkoon hienonnettu Hapiskimchi ja mahdollinen jauheliha-sipuliseos halutessasi.
Mausta seos ja nosta se sivuun jäähtymään.

Tee kastike. Kiehauta paseerattu tomaatti ja kerma ja anna kastikkeen hautua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon mozzarella ja mausteet. Sekoita kastiketta, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Vinkki: Voit täyttää cannelonit helpoiten joko täyttämällä massaa pienellä lusikalla cannelonien sisään tai pursotinpussia käyttämällä.

Täytä cannelonit täyteen massaa ja lado ne kevyesti öljyttyyn uunivuokaan vierekkäin.

Kaada päälle lämmin tomaattimozzarellakastike ja viimeistele Pecorinojuustolla ja tuoreella basilikalla.
Paista 180-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia.

© Copyright - Rasilainen