Kimchi-katkaraputortillat

- À la Foodbytwins -

Ainekset

  • 400g (jätti)katkarapuja
  • 2 isoa valkosipulinkynttä
  • 1rkl seesamiöljyä
  • 1tl korealaista chilitahnaa (gochujang)
  • 1tl suolaa
  • 300g Rasilainen Hapiskimchi
  • 300g ranskankermaa
  • 1 lime
  • nippu korianteria
  • 6-8kpl tortillalevyjä

Ohjeet

  1. Jos katkaravut ovat pakasteesta, sulata ne. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Laita tilkka öljyä pannulle ja kuullota gochujang tahnaa ja valkosipuleita.
  3. Lisää samalle kuumalle pannulle katkaravut. Paista noin 2min/puoli, mikäli ne ovat raakoja. Jos ne ovat esikypsennettyjä, ruskista vain. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lämmitä tortillat mikrossa noin 15 sekuntia.
  5. Kokoa tortillat kimchillä, katkaravuilla, ranskankermalla ja korianterilla. Purskauta päälle vielä hieman limen mehua.

Fuusioruokaa parhaimmillaan. Kimchi-katkaraputortillat saavat korealaisen vivahteen Rasilaisen Hapiskimchistä ja korealaisella chilitahnalla maustetuista katkaravuista. Helpot tortillat sopivat esimerkiksi mukaan otettaviksi eväiksi tai lounaaksi.

© Copyright - Rasilainen