Höyrytä vihanneksia höyrytyskattilassa kunnes ne ovat napakoita (voit myös halutessasi paistaa vihannekset tilkassa kookosöljyä). Mausta ja lisää pinaatti sekä kimchi. Sekoita. Laita kasvikset tarjoilukulhoon. Lisää päälle pinjansiemenet. Koristele yrteillä ja halutessasi syötävillä kukilla. Viimeistele salaatti pienellä lorauksella sitruunaoliiviöljyä.
Höyrytetty broccolini-varsikukkakaalisalaatti, pinjansiemeniä, herneitä ja kimchiä
- À la Serko Rantanen -
Ainekset
- 500 g broccolini-varsiparsakaalia
- 500 g fiorina-varsikukkakaalia
- 200 g sokerihernettä tai tuoretta suomalaista hernettä
- 400 g babypinaattia
- oliiviöljyä
- suolaa
- 1 prk Rasilaisen kimchiä
- sitruuna-oliiviöljyä viimeistelyyn
- yrttejä viimeistelyyn
- ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä