Japchae hapiskimchillä

- À la Foodbytwins -

Ainekset

  • 300 g nautaa suikaleina
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 kpl hienonnettuja valkosipulinkynsiä
  • 150 g riisinuudeleita
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 paprika
  • 1 porkkana
  • 2 shalottisipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • pinaattia
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 100 g Rasilaisen Hapiskimchiä
  • (lehtikaalia)

Kastike:

  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl sokeria
  • ½ tl mustapippuria

Ohjeet

  1. Sekoita naudan suikaleiden joukkoon soijakastike ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Anna marinoitua noin 20 minuuttia. Esivalmistele sillä välin muut raaka-aineet.
  2. Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan.
  3. Leikkaa porkkanat, paprikat ja sipulit ohuiksi tikuiksi. Viipaloi herkkusienet.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.
  5. Lisää paistinpannulle ripaus seesamiöljyä. Paista naudan suikaleet. Lisää joukkoon kasvikset ja paista noin 5 minuuttia. Laita lopuksi nuudelit ja kastike. Sekoita ja tarjoile.

Korealainen nuudeliruoka Japchae on herkullinen annos täynnä värikkäitä kasviksia. Reseptin viimeistelee Rasilaisen Hapiskimchi. Tarjoile Japchae lämpimänä tai kylmänä.

© Copyright - Rasilainen