Juustoinen sieni-hapankaalikeitto

Ainekset kahdelle

  • 1 kpl sipulia
  • 40 g voita
  • 100 g metsäsieniä esim. kanttarelleja
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 200 g Rasilaisen hapankaalia
  • 5 dl kasvislientä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 50 g Koskenlaskija-juustoa

Ohjeet

Kuullota sipuli, sienet ja hapankaali (suikaleina) voissa, lisää jauhot, anna kypsyä hetki. Lisää kasvisliemi, anna hautua n. 15 minuuttia. Aateloi lopuksi keitto ruokakermalla ja Koskenlaskija-juustolla. Koristele esim. persiljalla. Kokeile myös lisätä rapeaksi paistettuja pekonikuutioita keittoon!

Resepti: Jarno Frimodig, ruokaohjekilpailun finalisti 2013

© Copyright - Rasilainen