Kermassa ja smetanassa haudutettua hapankaalia pekonilla

Ainekset

  • 1 pkt Amerikan pekonia
  • 1 iso sipuli
  • 400 g Rasilaisen hapankaalia
  • 1 prk smetanaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl tummaa siirappia
  • rakuunaa
  • mustapippuria
  • ruohosipulia
  • basilikaa

Ohjeet

Silppua pekoni ja kuullottele pannulla. Lisää joukkoon suikaloidut sipulit ja kuullota edelleen.

Lisää hapankaali, smetana, sinappi, chilikastike, rakuuna ja siirappi. Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen, vähintään puoli tuntia.

Mausta lopuksi mustapippurilla ja viimeistele tuoreella ruohosipulilla ja basilikalla.

Resepti: Myytippa

© Copyright - Rasilainen