Kimchi-nuudeliwokki

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

  • 150 g nuudelia
  • 400 g maustamattomia kanan paistisuikaleita
  • 1 kevätsipuli
  • 1 punainen chili
  • 1 porkkana
  • 1 vihreä paprika
  • 1 prk Rasilaisen kimchiä tai Hapiskimchiä
  • kourallinen sieniä (esimerkiksi siitakkeita)
  • 3-4 dl kana- tai sienilientä (löytyy valmiina hyvin varustetuista kaupoista)
  • muutama oksa korianteria
  • muutama oksa Thaibasilikaa
  • öljyä paistamiseen
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa

Ohjeet

Kuumenna öljy wokki- tai paistinpannussa ja ruskista kanat. Leikkaa kevätsipuli ja chili ohuiksi renkaiksi. Leikkaa paprika kuutioiksi. Kuori ja leikkaa porkkana reilun tulitikun kokoisiksi suikaleiksi. Lisää kasvikset wokkiin ja jatka paistamista kunnes ne ovat puolikypsiä. Lisää joukkoon valitsemasi makuliemi ja nuudelit. Hauduta kypsiksi  noin 1-2 minuutin ajan. Lisää kimchi ja mausta wokki soijalla sekä hunajalla. Viimeistele se yrteillä.

© Copyright - Rasilainen