Korealainen Crunchwrap

- À la Foodbytwins -

Ainekset

  • 4 suurta tortillaa
  • 2 dl Rasilaisen Hapiskimchiä tai hapankaalia
  • 2 dl juustoraastetta
  • 400 g jauhelihaa tai kananjauhelihaa
  • 1 rkl Gochujang-tahnaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 vihreä salaatti
  • 1 punasipuli, ohuina viipaleina
  • 2 tomaattia, kuutioituna
  • suolaa

Kastike:

  • 1 dl Hapiskimchiä (hienonnettuna)
  • 1 rkl Gochujang-tahnaa
  • 150 g ranskankermaa

Ohjeet

Korealainen Crunchwrap on täydellinen arkiherkku, joka tuo ihanaa vaihtelua! Tämä nopea ja helppo resepti yhdistää rapean tortillan ja korealaiset maut. 

1. Paista jauheliha pannulla seesamiöljyssä muutama minuutti. Lisää Gochujang-tahna, mausta suolalla ja sekoita tasaiseksi.

2. Sekoita kastike hienonnetusta Hapiskimchistä, Gochujangista ja ranskankermasta.

3. Pane tortillan päälle juustoraastetta, jauhelihaa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja Rasilaisen Hapiskimchi tai hapankaali. Leikkaa yksi tortilla neljään osaan ja aseta se täytteiden päälle. Taita reunat tiiviiksi wrapiksi.

4. Paista pannulla molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja kullanruskea.

5. Leikkaa puoliksi ja tarjoa heti tai kääri mukaan otettavaksi lounaaksi.

© Copyright - Rasilainen