Korealainen Crunchwrap on täydellinen arkiherkku, joka tuo ihanaa vaihtelua! Tämä nopea ja helppo resepti yhdistää rapean tortillan ja korealaiset maut.
1. Paista jauheliha pannulla seesamiöljyssä muutama minuutti. Lisää Gochujang-tahna, mausta suolalla ja sekoita tasaiseksi.
2. Sekoita kastike pienessä kulhossa hienonnetusta Rasilaisen Hapiskimchistä, Gochujangista ja ranskankermasta.
3. Pane tortillan päälle juustoraastetta, jauhelihaa, salaattia, punasipulia, tomaattia ja Rasilaisen Hapiskimchiä tai hapankaalia. Leikkaa yksi tortillalettu saksilla neljään osaan ja aseta yksi osa täytteiden päälle wrapin ”kanneksi”. Taita alla olevan tortillan reunat tiiviiksi wrapiksi täytteiden ja tortillakannen päälle.
4. Paista pannulla molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja kullanruskea.
5. Leikkaa puoliksi ja tarjoa heti tai kääri mukaan otettavaksi lounaaksi. Dippaa wrappiä kastikkeeseen ja nauti!