Mozzarellaleivät Porkkana-Fenkolipikkelillä

- À la Jouni Toivanen -

Ainekset - Resepti 4:lle

  • 1 kpl patonkia
  • 2 dl pestoa
  • 3 kpl tomaattia
  • 3 kpl buffalo mozzarellaa
  • 2 dl Rasilaisen Porkkana-Fenkolipikkeliä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • basilikaa
  • oliiviöljyä

Ohjeet

Lämmitä uuni täydelle teholle. Halkaise patonki pituussuuntaan, sitten puoliksi ja voitele pestolla. Leikkaa tomaatit ja mozzarella siivuiksi. Laita leipien päälle. Käytä kuumassa uunissa muutaman minuutin ajan. Laita leiville Porkkana-Fenkolipikkeliä ja mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oliiviöljyllä.

© Copyright - Rasilainen