Porkkanainen porosalaatti

Ainekset 4

  • 1,5 dl kolmen viljan helmiä
  • 0,5 l vettä
  • 0,5 tl suolaa
  • 300 g Rasilaisen Porkkanaista Salaattia
  • 150 g poron kylmäsavurouhetta
  • 200 g herneitä (sulatettuna)
  • 100 g kurkkua kuutioituna
  • 100 g punaista paprikaa kuutioituna
  • 150 g omenaa kuutioituna
  • 0,5 dl persiljaa hienonnettuna
  • 0,5 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 tl sitruunanmehua
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohjeet

Keitä kolmen viljan helmet vedessä kypsäksi noin 20-25 minuuttia (pakkauksen ohjeen mukaan) Valuta ja jäähdytä. Yhdistä öljy ja sitruunanmehu, mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaikki ainekset Porkkanaiseen salaattiin. Sekoita. Anna makujen tasaantua rauhassa jääkaapissa. Tarkista maku. Sopii esim. lounaaksi tai salaattipöydän kruunuksi.

Resepti: Anne Kiuru

© Copyright - Rasilainen