Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen ja välillä vatkaten. Lisää vanilja. Yhdistä kuivat aineet ja lisää voi-sokeri-munaseokseen osissa vuorotellen veden kanssa. Lopuksi sekoita joukkoon hapankaali ja pähkinät.
Paista kakku kahdessa samankokoisessa, halkaisijaltaan noin 23 cm, voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Testaa kypsyys tikulla.
Sulata suklaa ja voi keskenään ja levitä väliin ja kakun päälle.
Täyttämisessä voi halutessaan käyttää lisäksi myös hilloa, aprikoosihillo sopii mainiosti. Nauti!
Resepti: minkku
”Suussa sulava esimerkki siitä, että hapankaalia käytettäessä vain mielikuvitus on rajana. Ja tokihan kaikki rakastavat suklaakakkuja. Hauska yllätys vieraille jälkikäteen, kun kuulevat mikä kakun salaisuus oli.”