Toastit Hapiskimchillä kahdella tavalla

- À la Serko Rantanen -

Ainekset 4:lle

1) VEGAANISET AVOCADO-HAPISKIMCHITOASTIT

  • vaaleaa hapanjuurileipää
  • ½ dl vegaanista tuorejuustoa tai vegemajoneesia
  • 1 avocado
  • ½ kurkkua
  • ½ punaista makeaa paprikaa
  • vihreitä oliiveja viipaleina
  • 4 rkl marinoitua punasipulia
  • 150 g Rasilaisen Hapiskimchiä
  • salaatinlehtiä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Marinoitu punasipuli:

  • 2 punasipulia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl vettä

2) Kana-Hapiskimchi "BLT"

  • vaaleaa hapanjuurileipää
  • ½ dl tuorejuustoa tai majoneesia
  • 4 kpl paistettua kananrintaa viipaloituna (kiireessä voi myös käyttää valmista grillattua kanaa tai vuolukanaa)
  • 1 pkt rapeaksi paistettua pekonia
  • suolakurkkua
  • tomaattia
  • 4 rkl paholaisen hilloa
  • 150 g Rasilaisen Hapiskimchiä
  • rapeita salaatinlehtiä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Ohjeet

Marinoitu punasipuli:

Kuori ja halkaise punasipulit. Leikkaa sipulit sen jälkeen ohuiksi ”veneiksi”.
Kiehauta vesi, sokeri ja valkoviinietikka ja kaada liemi sipulien päälle. Anna marinoitujen punasipulien jäähtyä ja maustua muutama tunti ennen niiden käyttöä.

Kokoa toastit ja nauti!

 

© Copyright - Rasilainen