Japanilaiset hodarit eli japadogs hapankaalilla 3 tavalla

- À la Jouni Toivanen -

Ainekset 12 hodariin

  • 12 kpl hodarisämpylöitä

Täyte 1

  • 4 kpl hodarinakkeja
  • 100 g majoneesia
  • 1 tl wasabitahnaa
  • 100 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia
  • 100 g paahdettua sipulia

Täyte 2

  • 300 g ruodotonta lohifileetä
  • 100 g majoneesia
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 100 g Rasilaisen inkivääri-kurkumahapankaalia
  • 1 arkki norilevää

Täyte 3

  • 200 g katkarapuja
  • 100 g majoneesia
  • 1 tl shirachaa
  • 100 g Rasilaisen perinteistä hapankaalia

Lisäksi

  • 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 2 kpl punaisia chilejä hienonnettuna
  • 1 ruukullinen korianteria

Ohjeet

Tee ensin majoneesit. Sekoita wasabi, inkivääri ja shiracha omiksi majoneeseikseen. Laita ne jääkaappiin odottamaan. Varaa kaikki ainekset kippoihin valmiiksi ennen tarjoilua. Lämmitä grilli tai paistinpannu kuumaksi. Grillaa sämpylät, nakit ja lohi. Kokoa hodarit tai syöjät voivat itsekin rakentaa kukin omansa.

© Copyright - Rasilainen